AFSPRAAK MAKEN?

Plan uw werkplaats afspraak voor uw auto onderhoud!

Microcar kopen

Bent u op zoek naar een 45 km wagen Microcar? Wilt u een Microcar kopen maar wilt u eerst graag een proefrit maken? Zoekt u dan niet verder. We heten u van harte welkom bij Autobedrijf Jongmolen. Wij zijn gevestigd in Oosterhout en daardoor goed aan te rijden voor al onze klanten uit de nabije omgeving. Autobedrijf Jongmolen is dé specialist op het gebied van brommobielen. U vindt bij ons een ruim aanbod in verschillende soorten 45 km wagens, waardoor er altijd een Microcar voor u beschikbaar is. Bij ons kunt u terecht voor de aanschaf van een nieuwe brommobiel, maar ook voor het onderhoud en de reparatie van uw huidige brommobiel. Door de jaren heen weten vele auto-eigenaren en jongeren ons te vinden. Doordat u geen B-rijbewijs nodig heeft voor het rijden van een Microcar, is een Microcar een ideale oplossing voor jongeren vanaf 16 jaar die in een auto willen rijden. Daarnaast is een 45 km wagen ook geschikt voor de oudere mensen, die niet meer mogen of kunnen rijden in een normale auto. Wat de reden ook mag zijn, voor een Microcar kopen bent u bij Autobedrijf Jongmolen aan het juiste adres.

Microcar kopen bij Autobedrijf Jongmolen: uw Microcar dealer

brommobiel breda

Autobedrijf Jongmolen beschikt over een ruim aanbod in diverse 45 km wagens. Ontdek onze chique, sportieve, slimme of praktische brommobielen en onze wendbare en flexibele professionele voertuigen. In onze showroom in Oosterhout kunt u op uw gemakje alle 45 km wagen vergelijken met elkaar, waardoor u een goede keuze kunt maken. Door onze 20-jarige ervaring kunnen wij u goed adviseren en denken wij graag met u mee over het aanschaffen van een Microcar wagen. Het is bij ons ook mogelijk om een proefrit in te plannen, zodat u direct weet hoe een Microcar rijdt en voelt. Autobedrijf Jongmolen is een jong en dynamisch bedrijf, dat zich heeft ontwikkeld in een modern universeel autobedrijf. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van brommobielen. Naast de aanschaf van een nieuwe brommobiel, kunt u bij ons ook terecht voor het onderhoud en de reparatie van uw huidige brommobiel. Wij streven iedere dag naar de beste service en kwaliteit en uiteraard staat de wens van de klant hierbij voorop.

Onderhoud inplannen bij Autobedrijf Jongmolen

Ook voor het onderhouden van uw Microcar bent u bij ons aan het juiste adres. Bij ons vindt u alles onder een dak voor het onderhoud van uw auto. U kunt bij ons een APK-keuring inplannen, een grote en kleine beurt, het verwisselen van de banden en het verversen van de olie.