AFSPRAAK MAKEN?

Plan uw werkplaats afspraak voor uw auto onderhoud!

Ligier dealer nodig?

Bent u op zoek naar een Ligier dealer? Bent u op zoek naar een nieuwe 45 km wagen of brommobiel? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Autobedrijf Jongmolen. Autobedrijf Jongmolen is gevestigd in Oosterhout en is gemakkelijk te bereiken vanuit diverse regio’s. Door de jaren heen hebben wij ons aanbod in occasions en nieuwe brommobielen steeds verder uit kunnen breiden, waardoor u vandaag de dag een ruime keuze heeft uit verschillende Ligier modellen. Niet voor niets is Autobedrijf Jongmolen een Ligier dealer. U vindt bij ons verschillende Ligier modellen die aansluiten bij uw wensen en bij uw budget. Bent u op zoek naar een gloednieuwe Ligier brommobiel? Dan kunt u bij ons uw hart ophalen. Daarnaast bieden wij u ook betaalbare en betrouwbare occasions aan. Bent u benieuwd naar ons ruime aanbod of wilt u meer weten over de specificaties van een brommobiel die u op onze website heeft gezien? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en plannen graag een afspraak met u in. Voor het vinden van een Ligier dealer bent u bij ons aan het juiste adres.


Autobedrijf Jongmolen: uw Ligier dealer

brommobiel breda

Als occasion dealer hebben wij een groot aanbod aan tweedehands brommobielen. Wij verkopen zowel handgeschakelde brommobielen als brommobielen met automaat van diverse merken. Van alle occasions is de volledige onderhoudshistorie bekend, waardoor u precies weet u koopt. Door de jaren heen hebben wij ons aanbod uit kunnen breiden, maar beschikken wij ook vandaag over een groot team van specialisten en werknemers. Wij geven u graag professioneel advies en laten u al onze brommobiel modellen zien. Voor het rijden in een brommobiel heeft u geen autorijbewijs (B) nodig; een AM-rijbewijs voor bromfiets is voldoende. Naast ons grote aanbod in brommobielen kunt u ook direct uw brommobiel bij ons in onderhoud brengen. Wij doen onderhoud voor alle merken, waardoor u altijd bij ons terecht kunt. In de loop der jaren hebben wij meer dan 20 jaar ervaring opgebouwd waardoor wij u goed van dienst kunnen zijn. U vindt bij ons alle brommobiel onderhoud onder één dak. Wij hanteren eerlijke tarieven waardoor u nooit te veel betaalt.

Afspraak inplannen met een Ligier dealer?

Wilt u meer weten over een brommobiel van een Ligier dealer? Heeft u uw oog laten vallen op één van onze occasions of nieuwe modellen? U kunt direct contact met ons opnemen. Wij plannen graag een afspraak met u in. Autobedrijf Jongmolen is gespecialiseerd in brommobielen en staat graag voor u klaar. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, dat bekend staat om de beste service en klantvriendelijkheid.