AFSPRAAK MAKEN?

Plan uw werkplaats afspraak voor uw auto onderhoud!

Ligier dealer nodig?

Bent u op zoek naar een Ligier dealer? Bent u op zoek naar een nieuwe 45 km wagen of brommobiel? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Autobedrijf Jongmolen. Autobedrijf Jongmolen is gevestigd in Oosterhout en is gemakkelijk te bereiken vanuit diverse regio’s. Door de jaren heen hebben wij ons aanbod in occasions en nieuwe brommobielen steeds verder uit kunnen breiden, waardoor u vandaag de dag een ruime keuze heeft uit verschillende Ligier modellen. Niet voor niets is Autobedrijf Jongmolen een Ligier dealer. U vindt bij ons verschillende Ligier modellen die aansluiten bij uw wensen en bij uw budget. Bent u op zoek naar een gloednieuwe Ligier brommobiel? Dan kunt u bij ons uw hart ophalen. Daarnaast bieden wij u ook betaalbare en betrouwbare occasions aan. Bent u benieuwd naar ons ruime aanbod of wilt u meer weten over de specificaties van een brommobiel die u op onze website heeft gezien? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en plannen graag een afspraak met u in. Voor het vinden van een Ligier dealer bent u bij ons aan het juiste adres.


Autobedrijf Jongmolen: uw Ligier dealer

brommobiel breda

Bent u op zoek naar een Ligier dealer? Bent u op zoek naar een Ligier brommobiel waar u jarenlang plezier van zult hebben? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Autobedrijf Jongmolen. Autobedrijf Jongmolen is gevestigd in Oosterhout waar u op uw gemakje een kijkje kunt nemen bij ons ruime aanbod in Ligier brommobielen. Door de jaren heen hebben wij ons aanbod in brommobielen uit kunnen breiden, maar beschikken wij ook vandaag over een groot team van specialisten en werknemers dat graag voor u klaar staat. Onze medewerkers in de showroom vertellen u graag meer over de vele voordelen van een Ligier brommobiel en vertellen u alles over de vele eigenschappen. Daarnaast kunnen onze specialisten in de werkplaats direct uw 45 kilometer wagen in onderhoud nemen. Niet voor niets is Autobedrijf Jongmolen dé Ligier dealer waar u moet zijn. Bent u benieuwd naar ons ruime aanbod of wilt u meer weten over de voordelen van een brommobiel? U kunt direct een afspraak bij ons inplannen. Voor het vinden van een Ligier dealer bent u bij Autobedrijf Jongmolen aan het juiste adres.

Onderhoudsbeurten bij de Ligier dealer

Autobedrijf Jongmolen is gespecialiseerd in brommobielen en staat graag voor u klaar. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, dat bekend staat om de beste service en klantvriendelijkheid. In de loop der jaren hebben wij meer dan 20 jaar ervaring opgebouwd, waardoor wij u goed van dienst kunnen zijn. Daarnaast hebben wij ons aanbod in occasions en nieuwe brommobielen steeds verder uit kunnen breiden, waardoor u vandaag de dag een ruime keuze heeft uit verschillende Ligier modellen. Voor het rijden in een brommobiel heeft u geen autorijbewijs (B) nodig; een AM-rijbewijs voor bromfiets is voldoende. Hierdoor kunt u al snel gebruik maken van een prachtige brommobiel die u van a naar b brengt. Naast ons aanbod in nieuwe modellen kunt u bij ons ook uw hart ophalen bij brommobiel occasions van het merk Ligier. Van alle occasions is de volledige onderhoudshistorie bekend, waardoor u precies weet u koopt. Voor ieder budget zal er een geschikte Ligier brommobiel zijn.

Afspraak inplannen met een Ligier dealer?

U vindt bij ons alle brommobiel onderhoud onder één dak. U bent bij ons namelijk aan het juiste adres voor een APK keuring, een grote en/of kleine beurt, het verwisselen van banden, het nakijken van de airconditioning en het verversen van de olie. Wij hanteren eerlijke tarieven waardoor u nooit te veel betaalt. Autobedrijf Jongmolen is dé Ligier dealer waar u naar op zoek bent.