AFSPRAAK MAKEN?

Plan uw werkplaats afspraak voor uw auto onderhoud!

Brommobielen Breda nodig?

Bent u op zoek naar brommobielen Breda? Bent u woonachtig in Breda en bent u op zoek naar verschillende soorten brommobielen Breda, waar u een ruime keuze heeft uit verschillende merken en prijzen? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Autobedrijf Jongmolen. Autobedrijf Jongmolen is gevestigd in Oosterhout en is gemakkelijk te bereiken voor al onze klanten vanuit Breda. Door onze jarenlange ervaring in het aanbieden van verschillende brommobielen van de merken Ligier, Microcar en Ligier Professionals weten wij als geen ander wat wij voor u kunnen betekenen. In onze ruime showroom kunt u uw hart ophalen bij de mooiste brommobielen. Ons team van specialisten staat u graag te woord en vertelt u graag meer over de eigenschappen van onze aangeboden brommobielen. Het inplannen van een proefrit is ook zeker één van de mogelijkheden die wij u aanbieden. Hierdoor krijgt u gelijk een goede feeling bij een 45 kilometer wagen. Bent u benieuwd naar ons aanbod in brommobielen Breda of wilt u meer weten over het inplannen van een proefrit? U kunt direct een kijkje nemen op onze website. Daarnaast zijn wij ook telefonisch bereikbaar en staan wij graag voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.

Autobedrijf Jongmolen: de brommobielen Breda specialist

brommobiel breda

Autobedrijf Jongmolen biedt u graag meer dan 20 jaar ervaring aan in het onderhouden en leveren van verschillende brommobielen. Door de jaren heen hebben wij ons aanbod in auto’s en brommobielen steeds verder uit kunnen breiden, waardoor wij u vandaag de dag een ruim aanbod aan kunnen bieden in verschillende occasions en nieuwe modellen. Autobedrijf Jongmolen is een jong en dynamisch bedrijf, dat zich heeft ontwikkeld in een modern universeel autobedrijf. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van brommobielen en wij heten u dan ook van harte welkom in onze garage in Oosterhout. Wij streven iedere dag naar de beste service en kwaliteit en uiteraard staat de wens van de klant hierbij voorop. U bent bij ons ook aan het juiste adres voor een APK keuring, een grote en/of kleine beurt, het verwisselen van banden, het nakijken van de airconditioning en het verversen van de olie. Wij staan bekend om ons ruime aanbod. U vindt bij ons een ruim aanbod in occasions, die wij voor een betaalbare prijs aanbieden. Van alle occasions is de volledige onderhoudshistorie bekend, waardoor u precies wat u bij ons koopt.

Proefrit maken met brommobielen Breda?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het inplannen van een proefrit of voor het afspreken van een onderhoudsbeurt? U kunt direct uw gegevens online bij ons achterlaten. Autobedrijf Jongmolen is gespecialiseerd in het aanbieden en onderhouden van verschillende soorten brommobielen voor betaalbare tarieven.