AFSPRAAK MAKEN?

Plan uw werkplaats afspraak voor uw auto onderhoud!

Brommobiel kopen

Wilt u een brommobiel kopen? Bij Autobedrijf Jongmolen bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een betrouwbare en betaalbare brommobiel occasion. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in de automotive sector en gespecialiseerd in het verkopen van brommobielen. Hier kunt u met een gerust hart uw brommobiel kopen.

Als garage bieden wij niet alleen brommobiel verkoop aan, maar ook universeel brommobiel onderhoud. Zo kunt u bij ons terecht voor periodiek onderhoud, APK-keuringen en eventuele reparaties aan uw brommobiel. Wij beschikken over de juiste apparatuur en vakkundige monteurs die uw brommobiel in topconditie houden.

Autobedrijf Jongmolen: voor brommobiel kopen

brommobiel kopen dongen

Bent u op zoek naar een nieuwe brommobiel? Wilt u een nieuw model brommobiel kopen? Zoekt u dan niet verder. We heten u van harte welkom bij Autobedrijf Jongmolen. Autobedrijf Jongmolen is dé specialist op het gebied van brommobielen. Wij bieden een ruim assortiment nieuwe brommobielen van verschillende merken aan. Zo kunt u bij ons terecht voor een brommobiel van Ligier, Ligier Professional en Microcar. Of u nu op zoek bent naar een sportieve brommobiel of juist een comfortabele brommobiel, bij Autobedrijf Jongmolen vindt u altijd wat u zoekt. Bij Autobedrijf Jongmolen bent u aan het juiste adres voor de aanschaf van een nieuwe of tweedehands brommobiel. Wij bieden een ruim assortiment brommobielen van verschillende merken aan en onze deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar. Daarnaast bieden wij ook tweedehands brommobielen aan. Deze brommobielen zijn door ons grondig gecontroleerd en worden geleverd met garantie. Zo kunt u ook voor een tweedehands brommobiel met een gerust hart bij ons terecht. Kom gerust eens langs in onze showroom en maak kennis met ons aanbod brommobielen. Onze medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuze. Maak direct een proefrit in een van onze brommobielen.

Voordelen van een brommobiel

Door een brommobiel te kopen geniet u van diverse voordelen. Zo heeft u geen rijbewijs B nodig. Voor het rijden in een brommobiel is vaak alleen een AM-rijbewijs nodig, wat betekent dat mensen vanaf 16 jaar al kunnen rijden. Dit maakt het een goede optie voor jongeren die nog niet in het bezit zijn van een rijbewijs B. Doordat een brommobiel kleiner is dan een gewone auto, is hij ook beter geschikt voor smalle wegen. Dit kan handig zijn in stedelijke gebieden of op plekken waar de wegen niet erg breed zijn.

Brommobiel kopen bij Autobedrijf Jongmolen

Autobedrijf Jongmolen heeft jarenlange ervaring op het gebied van brommobielen en wij weten precies waar u op moet letten bij de aanschaf van een nieuwe brommobiel. Ons deskundige team staat voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij het een brommobiel kopen. Naast de aanschaf van een nieuwe brommobiel, kunt u bij ons ook terecht voor het onderhoud en de reparatie van uw huidige brommobiel. Wij beschikken over een moderne werkplaats met de nieuwste apparatuur en onze monteurs zijn uitstekend opgeleid. Zo bent u altijd verzekerd van een goede service en een vakkundige reparatie.