AFSPRAAK MAKEN?

Plan uw werkplaats afspraak voor uw auto onderhoud!

Brommobiel garage nodig?

Bent u op zoek naar een brommobiel garage? Bent u op zoek naar een brommobiel garage waar u een ruime keuze heeft uit verschillende merken? Is uw huidige brommobiel aan vervanging toe en bent u op zoek naar een brommobiel garage? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Autobedrijf Jongmolen. Autobedrijf Jongmolen is gevestigd in Oosterhout en biedt u graag zijn jarenlange ervaring aan in het onderhouden en aanbieden van verschillende soorten brommobielen. Vanuit verschillende regio’s zijn wij goed te bereiken, waardoor wij het garagebedrijf zijn waar u snel terecht kunt. Brommobiel garage – Autobedrijf Jongmolen biedt u betaalbare en betrouwbare occasions aan waar u jarenlang plezier van zult hebben. Van alle occasions is de volledige onderhoudshistorie bekend. Zo weet u precies wat u bij ons koopt. Bent u benieuwd naar onze brommobiel garage en wilt u meer weten over het inplannen van een proefrit of voor het inplannen van een onderhoudsbeurt? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Laat u verrassen door ons aanbod en plan direct een afspraak bij ons in. Voor het vinden van een brommobiel garage bent u bij Autobedrijf Jongmolen aan het juiste adres.

Autobedrijf Jongmolen: uw brommobiel garage

brommobiel kopen dongen

Denkt u al wat langer na over een brommobiel? Heeft u geen rijbewijs maar wilt u toch luxe en comfortabel rijden? Bij brommobiel garage Autobedrijf Jongmolen bieden we u nieuwe brommobielen en ook betaalbare, betrouwbare occasions. We geven u over elk voertuig alle informatie die u nodig heeft om een weloverwogen besluit nemen. In onze brommobiel garage leveren wij onderhoud aan brommobielen van alle merken. Ook kunt u bij ons terecht voor een nieuwe brommobiel, zoals van de bekende merken Ligier, Microcar en Ligier Professional. In onze brommobiel garage ontdekt u hoe chique, sportief, slim en praktisch een brommobiel is. Voor een brommobiel heeft u geen autorijbewijs nodig, alleen een AM-rijbewijs. Met een brommobiel mag u op de rijbaan rijden, maar niet op de snelweg. In onze brommobiel garage vertellen we u er graag meer over.

Brommobiel garage Autobedrijf Jongmolen

Een brommobiel is ook wel bekend als 45 km auto, omdat de snelheid maximaal 45 km per uur is. U mag er met nog een andere persoon in rijden en de ruimte achterin is meer dan geschikt als kofferbak. Handig om boodschappen mee te doen, want door het kleinere formaat vindt u altijd een parkeerplaatsje. Een brommobiel is feitelijk een bromfiets op drie of vier wielen, maar ziet er wel uit als als een kleine personenauto. Wanneer u kiest voor een brommobiel, kunt u ook overwegen om elektrisch te gaan rijden. Kopen en leasen is allebei mogelijk. Als groot pluspunt noemen we u graag dat we zeer wendbaar, flexibel en professioneel zijn. In onze brommobiel garage hebben we meer dan 20 jaar ervaring met het universeel onderhoud aan brommobielen en aan auto’s. We zijn een toegankelijk bedrijf, gevestigd in Oosterhout. We schenken u graag een kop koffie, terwijl we u voorlichten over de brommobielen en onze brommobiel garage.

Specialist brommobiel garage

Mocht u denken dat wij als specialist brommobiel garage hoge prijzen rekenen, dan kunnen we u meteen geruststellen: wij rekenen altijd eerlijke tarieven, maar geven wel de beste service. In onze brommobiel garage vindt u een groot aanbod van brommobielen en auto’s, voor zowel nieuwe als tweedehands voertuigen. We verzorgen al het onderhoud onder één dak. Autobedrijf Jongmolen is een jong en dynamisch bedrijf en een RDW-erkende garage. De onderhoudshistorie van elke auto en brommobiel is bij ons bekend, dus uw brommobiel en auto is bij ons in goede handen, zodat u altijd veilig de weg op kunt. Kom eens langs in brommobiel garage en laat u verrassen door de modellen in onze showroom!