AFSPRAAK MAKEN?

Plan uw werkplaats afspraak voor uw auto onderhoud!

Brommobiel Dongen nodig?

Bent u op zoek naar een nieuw brommobiel Dongen? Is uw huidige brommobiel aan vervanging toe en bent u op zoek naar een brommobiel Dongen? Zoekt u dan niet verder en neem een kijkje bij Autobedrijf Jongmolen in Oosterhout. Wij bieden u betaalbare en betrouwbare occasions aan. Voor brommobielen en auto’s bent u bij ons aan het juiste adres. Van alle occasions is de volledige onderhoudshistorie bekend. Zo weet u precies wat u bij ons koopt. Bij Autobedrijf Jongmolen kunt u uw brommobiel ook brengen voor universeel auto onderhoud. Wij plegen onderhoud aan allerlei soorten auto’s en brommobielen. Bent u benieuwd welke brommobielen wij in onze ruime voorraad hebben? Bent u op zoek naar een autobedrijf dat voor u het onderhoud uit kan voeren aan uw brommobiel Dongen? Neem vrijblijvend contact met ons op via ons afsprakenformulier of via ons telefoonnummer. Wij staan u graag te woord. Voor een brommobiel Dongen bent u bij ons aan het juiste adres!

Autobedrijf Jongmolen: de brommobiel Dongen specialist

brommobiel breda

Bent u op zoek naar een brommobiel dealer? Bent u op zoek naar een brommobiel Dongen waar u uzelf van A naar B mee kan vervoeren? Zoekt u dan niet verder. We heten u van harte welkom bij Autobedrijf Jongmolen. Autobedrijf Jongmolen is gevestigd in Oosterhout en gemakkelijk te bereiken vanuit Dongen. Wij bieden u een ruim aanbod aan in verschillende soorten brommobielen, die u kunt kopen in verschillende prijsklasse. Naast ons aanbod in nieuwe brommobielen, vindt u bij ons ook tweedehands brommobielen voor een eerlijke en betaalbare prijs. U kunt bij ons uw hart ophalen bij de merken Microcar en Ligier. Of u nu op zoek bent naar een sportieve brommobiel of juist een comfortabele brommobiel, bij Autobedrijf Jongmolen vindt u altijd wat u zoekt. Autobedrijf Jongmolen heeft jarenlange ervaring op het gebied van brommobielen, waardoor wij u goed kunnen adviseren bij het kopen van een brommobiel Dongen. Ons team staat voor u klaar om u te adviseren en te helpen bij het kopen van een brommobiel Dongen.

Brommobiel Dongen kopen en onderhouden

Inmiddels beschikt Autobedrijf Jongmolen over 20 jaar ervaring op het gebied van brommobielen en is hierdoor dan ook dé specialist in de regio. Door de jaren heen weten vele auto eigenaren ons te vinden. Ook jongeren komen graag bij ons langs. Dit komt omdat u voor het besturen van een brommobiel Dongen geen rijbewijs B nodig heeft. Voor het rijden in een brommobiel is vaak alleen een AM-rijbewijs nodig, wat betekent dat mensen vanaf 16 jaar al kunnen rijden. Hierdoor is het aanschaffen van een brommobiel Dongen voor veel mensen erg aantrekkelijk. Naast het vinden van een nieuwe of tweedehands brommobiel, kunt u bij ons ook terug voor het onderhouden van uw aankoop. Wij voeren APK-keuringen uit, maar ook voor reparaties kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over een moderne werkplaats met de nieuwste apparatuur en onze monteurs zijn uitstekend opgeleid. Zo bent u altijd verzekerd van een goede service en een vakkundige reparatie.

Brommobiel Dongen kopen bij Autobedrijf Jongmolen

Wij nodigen u graag uit in onze showroom voor het bekijken van ons ruime aanbod. Uiteraard mag u een proefrit maken in een van onze brommobielen. Heeft u een keuze kunnen maken? Dan kunt u direct uw gewenste brommobiel bij ons kopen. Autobedrijf Jongmolen is ook een erkende RDW-garage, waardoor wij uw brommobiel direct op uw naam kunnen zetten. Kom langs, laat u verrassen door ons aanbod en rij binnenkort in uw gewenste Ligier of Microcar!