AFSPRAAK MAKEN?

Plan uw werkplaats afspraak voor uw auto onderhoud!

Brommobiel Breda nodig?

Bent u op zoek naar een brommobiel Breda? Bent u op zoek naar een nieuwe brommobiel of is uw huidige brommobiel aan vervanging toe? Bent u op zoek naar een brommobiel Breda die u kunt aanschaffen bij een vertrouwde en professionele garage? Zoek dan niet verder en neem een kijkje bij Autobedrijf Jongmolen in Oosterhout. Autobedrijf Jongmolen biedt u betaalbare en betrouwbare occasions aan tegen scherpe prijzen. Van alle brommobiel occasions is de volledige onderhoudshistorie bekend. U weet bij ons precies wat u koopt. Heeft u vragen over ons ruime aanbod of wilt u meer weten over de door ons aangeboden brommobielen? U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers. Wij staan u graag te woord en plannen graag met u een vrijblijvende afspraak in. U bent van harte welkom in onze autogarage in Oosterhout.

Autobedrijf Jongmolen: de brommobiel Breda specialist

brommobiel breda

Bent u op zoek naar een nieuwe brommobiel? Bent u op zoek naar een brommobiel Breda waar u jarenlang plezier van zult hebben voor een eerlijke prijs? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom in Oosterhout bij Autobedrijf Jongmolen. Door de jaren heen hebben wij een ruim aanbod kunnen opzetten in het aanbieden van verschillende brommobielen die aansluiten bij al uw wensen. Daarnaast is ons team van specialisten uitgebreid waardoor wij u goed van dienst kunnen zijn en wij de tijd voor u kunnen nemen als u een kijkje wilt komen nemen in onze showroom. Wij begrijpen dat u niet iedere dag een brommobiel Breda aanschaft en dat u daar een weloverwogen keuze in wilt maken. Ons team staat graag voor u klaar om u professioneel te adviseren. Wij denken graag met u mee en vertellen u graag meer over de vele voordelen en specificaties van onze brommobielen. Bent u benieuwd naar ons ruime aanbod of wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het aanschaffen van een nieuwe 45 km wagen? U kunt direct contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u een blik werpen op onze website. Hier vindt u al onze brommobielen direct online. Heeft u uw oog laten vallen op een brommobiel Breda van Ligier, Microcar en Ligier Professional? U kunt direct een proefrit bij ons aanvragen. Kom langs en laat u verrassen door ons aanbod en maak een ritje in één van onze aangeboden nieuwe brommobielen of occasions.

Brommobiel Breda bij Autobedrijf Jongmolen

Autobedrijf Jongmolen is een jong en dynamisch bedrijf dat zich heeft ontwikkeld in een modern universeel autobedrijf. Vandaag de dag kunt u bij ons niet alleen terecht voor het vinden van nieuwe auto’s en occasions maar kunt u bij ons ook uw hart ophalen bij nieuwe brommobielen en brommobiel occasions. In onze ruim opgezette showroom in Oosterhout kunt u op uw gemakje een kijkje komen nemen bij al onze brommobiel Breda modellen. Door de jaren heen is het aanbod van Ligier en Microbar steeds verder door ontwikkeld en uitgebreid, waardoor ook wij vandaag de dag een ruim assortiment aan kunnen bieden aan onze klanten. Naast onze nieuwe modellen kunt u bij ons ook terecht voor het vinden van tweedehands modellen. Wij bieden betaalbare en betrouwbare occasions aan, waar u jarenlang plezier van zult hebben. Heeft u uw oog laten vallen op één van onze nieuwe modellen of bent u benieuwd of een tweedehands brommobiel Breda iets voor u is? U kunt vrijblijvend een proefrit bij ons aanvragen.

Onderhouden van een brommobiel Breda

Bij Autobedrijf Jongmolen bent u ook aan het juiste adres voor al uw onderhoud en reparaties aan uw auto en brommobiel. Doordat wij beschikken over een eigen werkplaats kunnen wij het onderhoud van uw brommobiel in eigen beheer houden. In onze werkplaats beschikken wij over een groot team van vakmensen, dat graag de handen ineen slaat om uw brommobiel als een zonnetje te laten rijden. U kunt bij ons terecht voor het uitvoeren van en APK keuring, een grote- of kleine beurt, het verwisselen van autobanden, het verversen van de olie en het controleren van de airconditioning. Ook voor kleine mankementen bent u bij ons aan het juiste adres. U kun direct online uw gewenste reparatie of onderzoek uit laten voeren. Wij nemen zo spoedig contact met u op om uw afspraak in te plannen. Bij ons vindt u alles onder één dak voor het onderhouden van uw brommobiel waardoor u nadat u een brommobiel Breda bij ons koopt u direct uw brommobiel bij ons in onderhoud kunt behouden. Onze experts zijn gespecialiseerd in het onderhouden van auto’s en brommobielen en gaan graag voor u aan de slag.

Meer weten over een brommobiel Breda?

Een brommobiel Breda mag gereden worden zonder autorijbewijs. Al vanaf 16 jaar mag een Ligier of Microcar worden bestuurd. Een 45 km wagen is veel comfortabeler dan een scooter of een fiets. U kunt er met twee personen inzitten en uw brommobiel is voorzien van de nieuwste snufjes. Zo heeft u de mogelijkheden voor een airconditioning en het gebruiken van een prachtige radio. Daarnaast zit u altijd droog als u een boodschap wilt doen of als u nog naar school moet. Een 45 km wagen van Autobedrijf Jongmolen is ook dé uitkomst voor volwassen die geen auto meer mogen rijden, maar wel mobiel willen blijven. Een 45 km wagen komt overal en kunt u vrijwel overal uw brommobiel parkeren, omdat u in een compacte en wendbare auto rijdt. Inmiddels beschikt Autobedrijf Jongmolen over 20 jaar ervaring op het gebied van brommobielen en is hierdoor dan ook dé specialist in de regio. Ons team staat graag voor u klaar om u nog meer te vertellen over de voordelen van van een Ligier en/of Microcar. U vindt bij ons betaalbare en betrouwbare occasions tegen zeer scherpe prijzen die vrijwel altijd passend zijn voor ieder budget, of u nu een nieuwe brommobiel of een occasion koopt. Van alle occasions is de volledige onderhoudshistorie bekend waardoor u te allen tijde weet dat u een goede aankoopt doet. Wij zien uw aanvraag voor een proefrit graag tegemoet.