AFSPRAAK MAKEN?

Plan uw werkplaats afspraak voor uw auto onderhoud!

Brommobiel Brabant nodig?

Bent u op zoek naar een brommobiel Brabant? Bent u op zoek naar een 45 kilometerwagen, waar u jarenlang plezier van zal hebben? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Autobedrijf Jongmolen. Autobedrijf Jongmolen is dé brommobiel dealer waar u terecht kunt voor het vinden van uw gewenste occasions. Door de jaren heen hebben wij ons aanbod in brommobielen steeds verder uit kunnen breiden en kunt u vandaag de dag uw hart ophalen bij verschillende brommobiel occasions en nieuwe wagens. U vindt bij ons een ruim aanbod in Ligier, Microcar en Ligier Professional wagens. Wij bieden u betaalbare en betrouwbare occasions aan tegen zeer scherpe prijzen. Van alle occasions is de volledige onderhoudshistorie bekend, waardoor u precies weet wat u koopt. Daarnaast vindt u bij ons verschillende modellen, die wij direct over kunnen schrijven op uw naam. Wij zijn namelijk ook een RDW erkende garage. Bent u benieuwd naar ons aanbod en wilt u meer weten over een brommobiel Brabant voor een betaalbare prijs? U kunt direct een kijkje nemen op onze website. Daarnaast zijn wij telefonisch bereikbaar voor het beantwoorden van al uw vragen.

Autobedrijf Jongmolen voor een brommobiel Brabant

brommobiel breda

Autobedrijf Jongmolen is een jong en dynamisch bedrijf, dat zich heeft ontwikkeld in een modern universeel autobedrijf. U vindt bij ons een ruim aanbod in auto’s en brommobielen, maar u kunt bij ons ook terecht voor het onderhouden van uw occasions. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van brommobielen, waardoor u bij ons alles onder één dak vindt. Wij streven iedere dag naar de beste service en kwaliteit en uiteraard staat de wens van de klant hierbij voorop. Wij zijn een brommobielgarage voor universeel brommobiel onderhoud voor alle merken. Wij bieden u de beste service aan en hanteren eerlijke tarieven, waardoor u bij ons nooit teveel betaalt. De mogelijkheden bij autobedrijf Jongmolen zijn eindeloos en zeer uiteenlopend. Inmiddels beschikt Autobedrijf Jongmolen over 20 jaar ervaring op het gebied van brommobielen en is hierdoor dan ook dé specialist in de regio.

Afspraak maken voor een brommobiel Brabant?

Wilt u een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt bij Autobedrijf Jongmolen of wilt u graag een proefrit inplannen? U kunt direct contact met ons opnemen. Voor het uitvoeren van een APK keuring, grote en/of kleine beurt, het verwisselen van de banden, het bijvullen van de airconditioning of het verversen van de olie bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zien uw aan aanvraag voor een onderhoudsbeurt of dienst graag tegemoet.