AFSPRAAK MAKEN?

Plan uw werkplaats afspraak voor uw auto onderhoud!

Brommobiel dealer nodig?

Bent u op zoek naar een brommobiel dealer? Bent u op zoek naar een brommobiel dealer waar u een ruime keuze heeft uit verschillende 45 kilometer wagens? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Autobedrijf Jongmolen. Autobedrijf Jongmolen is gevestigd in Oosterhout en biedt u graag zijn jarenlange ervaring aan in het leveren van verschillende brommobielen. Doordat wij centraal gelegen zijn kunnen vele brommobiel liefhebbers ons goed bereiken en staat de deur wagenwijd voor u open. U vindt bij ons dan ook een ruim aanbod in Ligier en Microcar modellen. Voor het rijden in een brommobiel heeft u geen autorijbewijs (B) nodig; een AM-rijbewijs voor bromfiets is voldoende. Bent u benieuwd naar ons ruime aanbod of wilt u meer weten over de specificaties van een brommobiel, die u op onze website heeft gezien? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en plannen graag een afspraak met u in voor een proefrit. Autobedrijf Jongmolen biedt u betaalbare en betrouwbare occasions aan, die passen binnen ieder budget.

Autobedrijf Jongmolen: uw brommobiel dealer

brommobiel kopen dongen

Zoekt u een brommobiel dealer? Bent u op zoek naar een brommobiel dealer voor een nieuwe of tweedehandse brommobiel? U bent bij Autobedrijf Jongmolen aan het juiste adres voor brommobielen van alle bekende merken, zoals Microcar, Ligier en Ligier Professional. Autobedrijf Jongmolen is een professionele brommobiel dealer, waar u uitstekend terecht kunt voor betaalbare en betrouwbare occasions. Natuurlijk leveren wij ook nieuwe brommobielen. Daarnaast leveren wij ook nieuwe en tweedehands auto’s. Zoals u van een brommobiel dealer mag verwachten, verzorgen wij ook het onderhoud aan uw brommobiel. De onderhoudshistorie van iedere brommobiel is bij ons bekend, wat betekent dat uw brommobiel bij ons in goede handen is. Met brommobiel dealer Jongmolen gaat u veilig de weg op.

Showroom brommobiel dealer Autobedrijf Jongmolen

Autobedrijf Jongmolen is gevestigd in Oosterhout. Bij een kop koffie vertellen we u in de showroom graag meer over onze brommobielen en hoe wij te werk gaan als brommobiel garage. Wij zijn een jong, dynamisch bedrijf, waar we beschikken over meer dan 20 jaar ervaring. In de loop der jaren hebben we ons ontwikkeld tot een modern universeel autobedrijf. Wij zijn specialist in de regio voor wat betreft reparatie en onderhoud van brommobielen en auto’s van alle merken, voor uw gemak alles onder één dak. Elke dag streven wij om de beste service en kwaliteit te verlenen, waarbij uw wensen natuurlijk voorop staan. Wij hanteren hierbij eerlijke tarieven!

Brommobiel dealer voor iedereen

Het maakt niet uit welke brommobiel u zoekt, nieuw of occasion; wij helpen u als ervaren brommobiel dealer om de juiste keuze te maken uit ons grote aanbod. Er is altijd een passende brommobiel voor u! We laten u zien dat een brommobiel sportief, chique en praktisch is. Met een brommobiel kunt u met twee personen op pad. De boodschappen of andere spullen die u wilt vervoeren, passen gewoon in de ruimte achterin. De brommobiel is flexibel, wendbaar en bovendien een professioneel vervoermiddel. Een 45 km auto, zoals een brommobiel ook wel genoemd wordt, rijdt niet harder dan 45 km maar u mag er wel gewoon mee de rijbaan op (niet de snelweg). Een brommobiel heeft drie of vier wielen. Tegenwoordig kunt u er ook voor kiezen om elektrisch te rijden in plaats van diesel te tanken. Mooi meegenomen is natuurlijk dat u voor uw brommobiel altijd wel een parkeerplaatsje vindt. Voor een brommobiel heeft u geen autorijbewijs nodig, alleen een AM-rijbewijs. Brommobiel dealer Jongmolen is een RDW-erkende garage, zodat u ook voor een apk-keuring ook bij ons terecht kunt.