AFSPRAAK MAKEN?

Plan uw werkplaats afspraak voor uw auto onderhoud!

45 km auto Breda nodig?

Bent u op zoek naar 45 km auto Breda? Bent u op zoek naar een nieuw brommobiel of een occasion? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Autobedrijf Jongmolen. Autobedrijf Jongmolen is gevestigd in Oosterhout en is gemakkelijk te bereiken vanuit Breda. Wij zijn een jong en dynamisch autobedrijf, dat elke dag streeft naar de beste service, kwaliteit en betaalbare prijzen. U kunt bij ons terecht voor een ruim aanbod in brommobielen, maar ook voor het onderhouden van uw 45 km auto Breda. Voor het rijden in een brommobiel heeft u geen autorijbewijs (B) nodig; een AM-rijbewijs voor bromfiets is voldoende. Een 45 km auto Breda is perfect wanneer u geen auto (meer) mag rijden, maar nog wel mobiel wilt blijven. Bent u benieuwd naar ons aanbod of wilt u meer weten over de voordelen van een 45 km auto? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Daarnaast bent u van harte welkom in onze showroom in Oosterhout. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over de specificaties van onze brommobielen.

Autobedrijf Jongmolen: de 45 km auto Breda specialist

brommobiel breda

Bent u op zoek naar een 45 km auto Breda? Bent u op zoek naar een 45 km auto Breda dealer, waar u de keuze heeft uit verschillende brommobielen? Zoekt u dan niet verder. We heten u van harte welkom bij Autobedrijf Jongmolen. Autobedrijf Jongmolen is gevestigd in Oosterhout en is daardoor gemakkelijk te bereiken vanuit Breda. Vandaag de dag beschikken wij over een ruim aanbod in verschillende brommobielen, die verdeeld zijn in verschillende prijsklassen. Daarnaast vindt u bij ons verschillende brommobiel merken, waardoor er altijd een 45 km auto beschikbaar is die bij u past. Wij verkopen brommobielen van de merken Ligier, Microcar en Ligier Professional. Van alle occasions is de volledige onderhoudshistorie bekend. Hierdoor weet u precies wat u bij ons koopt. Autobedrijf Jongmolen biedt u betaalbare en betrouwbare occasions aan tegen scherpe prijzen. Naast het kopen van een 45 km auto Breda, kunt u ook uw brommobiel voor onderhoud bij ons onderbrengen. Autobedrijf Jongmolen is een jong en dynamisch bedrijf dat zich heeft ontwikkeld in een modern universeel autobedrijf. Wij streven iedere dag naar de beste service en kwaliteit en uiteraard staat de wens van de klant hierbij voorop. Voor het vinden van een 45 km auto bent u bij Autobedrijf Jongmolen aan het juiste adres.

45 km auto Breda bij Autobedrijf Jongmolen

Autobedrijf Jongmolen biedt u meer dan 20 jaar ervaring aan in het bieden en onderhouden van verschillende brommobielen en auto’s. Door de jaren heen is het aanbod steeds verder uitgebreid, waardoor u bij ons vandaag de dag verschillende brommobielen kunt bekijken in onze showroom. Doordat wij beschikken over een ruime showroom kunnen wij het ons goed voorstellen dat het voor u lastig kan zijn om de juiste keuze te maken. Onze experts lopen graag met u een rondje langs de brommobielen waar u uw oog op heeft laten vallen. Wij vertellen u graag meer over de vele voordelen van de 45 km auto’s die wij in huis hebben. Naast ons aanbod in verschillende 45 km auto’s kunt u ook een APK-keuring, een grote of kleine beurt, het verversen van olie, het bijvullen van aircovloeistof, het oppompen van banden en het verwisselen van zomer- en winterbanden inplannen. Wilt u meer weten over het inplannen van een proefrit of wilt u een onderhoudsbeurt bij ons inplannen? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over de diensten en 45 km auto’s die wij u aanbieden.