AFSPRAAK MAKEN?

Plan uw werkplaats afspraak voor uw auto onderhoud!

45 km auto Breda nodig?

Bent u op zoek naar 45 km auto Breda? Bent u op zoek naar een nieuw brommobiel of een occasion? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Autobedrijf Jongmolen. Autobedrijf Jongmolen is gevestigd in Oosterhout en is gemakkelijk te bereiken vanuit Breda. Wij zijn een jong en dynamisch autobedrijf, dat elke dag streeft naar de beste service, kwaliteit en betaalbare prijzen. U kunt bij ons terecht voor een ruim aanbod in brommobielen, maar ook voor het onderhouden van uw 45 km auto Breda. Voor het rijden in een brommobiel heeft u geen autorijbewijs (B) nodig; een AM-rijbewijs voor bromfiets is voldoende. Een 45 km auto Breda is perfect wanneer u geen auto (meer) mag rijden, maar nog wel mobiel wilt blijven. Bent u benieuwd naar ons aanbod of wilt u meer weten over de voordelen van een 45 km auto? Wij nodigen u graag uit om een kijkje te nemen op onze website. Daarnaast bent u van harte welkom in onze showroom in Oosterhout. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer over de specificaties van onze brommobielen.

Autobedrijf Jongmolen: de 45 km auto Breda specialist

brommobiel breda

Door de jaren heen hebben wij ons aanbod in brommobielen steeds verder uit kunnen breiden waardoor u bij ons vandaag de dag een ruime keuze heeft uit een groot assortiment. U vindt bij ons brommobielen van het merk Ligier en Microstar. Autobedrijf Jongmolen is dé occasion dealer waar u naar op zoek bent. Wij bieden u een ruim aanbod aan in nieuwe brommobielen en occasions. Van alle occasions is de volledige onderhoudshistorie bekend, waardoor u precies weet wat u aanschaft. Wij begrijpen dat u niet iedere dag een brommobiel aanschaft en dat u daar een weloverwogen besluit in wilt nemen. Ons team van specialisten staat graag voor u klaar om u meer te vertellen over onze aangeboden brommobielen en over de mogelijkheden in onze werkplaats. Wij beschikken over een garage voor universeel brommobiel onderhoud. Wij voeren onderhoud uit voor alle merken en zijn gespecialiseerd in het onderhouden van auto’s en brommobielen.

Afspraak maken voor 45 km auto Breda?

Heeft u uw oog laten vallen op een 45 km auto in onze showroom of op onze website? U kunt direct een proefrit bij ons maken. Wij verwelkomen u graag in onze showroom, de koffie staat altijd voor u klaar. Autobedrijf Jongmolen beschikt over meer dan 20 jaar ervaring waardoor u bij ons aan het juiste adres bent voor het vinden van onder andere een gloednieuwe brommobiel.