AFSPRAAK MAKEN?

Plan uw werkplaats afspraak voor uw auto onderhoud!

Brommobiel dealer nodig?

Bent u op zoek naar een brommobiel dealer? Bent u op zoek naar een brommobiel dealer waar u een ruime keuze heeft uit verschillende 45 kilometer wagens? Zoekt u dan niet verder. Wij heten u van harte welkom bij Autobedrijf Jongmolen. Autobedrijf Jongmolen is gevestigd in Oosterhout en biedt u graag zijn jarenlange ervaring aan in het leveren van verschillende brommobielen. Doordat wij centraal gelegen zijn kunnen vele brommobiel liefhebbers ons goed bereiken en staat de deur wagenwijd voor u open. U vindt bij ons dan ook een ruim aanbod in Ligier en Microcar modellen. Voor het rijden in een brommobiel heeft u geen autorijbewijs (B) nodig; een AM-rijbewijs voor bromfiets is voldoende. Bent u benieuwd naar ons ruime aanbod of wilt u meer weten over de specificaties van een brommobiel, die u op onze website heeft gezien? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord en plannen graag een afspraak met u in voor een proefrit. Autobedrijf Jongmolen biedt u betaalbare en betrouwbare occasions aan, die passen binnen ieder budget.

Autobedrijf Jongmolen: uw brommobiel dealer

brommobiel kopen dongen

Autobedrijf Jongmolen biedt u meer dan 20 jaar ervaring aan in het onderhouden en aanbieden van verschillende occasions. U kunt uw hart ophalen bij auto’s en brommobielen voor betaalbare prijzen. Van alle occasions is de volledige onderhoudshistorie bekend, waardoor u precies weet u koopt. Naast ons aanbod als brommobiel dealer in occasions vindt u bij ook nieuwe modellen. Aangezien u bij ons een brommobiel aanschaft, kunt u ook direct uw brommobiel en/of auto bij ons in onderhoud onderbrengen. Wij voeren verschillende handelingen uit. Denkt u aan APK keuring, een grote en kleine beurt, het verwisselen van autobanden, het verversen van olie en het controleren van de airconditioning. Wij doen onderhoud voor alle merken, waardoor u altijd bij ons terecht kunt in Oosterhout. Autobedrijf Jongmolen is een jong en dynamisch bedrijf, dat zich heeft ontwikkeld in een modern universeel autobedrijf. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van brommobielen.

Afspraak maken bij de brommobiel dealer?

Wilt u meer weten over de diensten van autobedrijf Jongmolen? Bent u benieuwd wat wij voor uw brommobiel of occasion kunnen betekenen? Wij zijn voor u dé brommobiel dealer voor het vinden van een prachtige brommobiel die aan al uw wensen voldoet. Wij bieden u de beste service aan en hanteren eerlijke tarieven. Autogarage Jongmolen is ook een RDW erkend autobedrijf, waardoor wij u direct de brommobiel naar u kunnen overschrijven. U kunt direct contact met ons opnemen voor het inplannen van een proefrit.